Количка
0 продукта
 

Условия за ползване

 

С регистрацията си в nakitiburleno.com потребителят приема  общите условия за ползване на сайта. Така той се съгласява да предостави свои лични данни като име, адрес за доставка, адрес на електронна поща и телефон, за да бъдат ползвани във връзка с доставката на направената поръчка и отговори на запитвания.Данните остават в базата данни и няма да бъдат предоставяни на трети лица. Онлайн магазинът притежава SSL сертификат, който осигурява конфиденциалността на предадената информация в интернет.

Връщане на продукт и рекламация:

Всяка стока, закупена от Накити Бурлено може да бъде върната или заменена в 14 дневен срок от датата на доставка. Съгласно чл.55 от ЗЗП, всеки потребител има право да се откаже от закупена стока в 14 дневен срок, считано от датата на получаване на стоката. Необходимо е да се свържете с нас, за да се уточни начина на връщане на стоката и възстановяване на сумата, заплатена от Вас. Стоката трябва да е в оригиналната си опаковка, да не е използвана и да е в изряден търговски вид и придружена с касова бележка/фактура. Транспортните разходи за връщане на стоката са за сметка на купувача.

Рекламация на стока:

Съгласно чл. 123 от ЗЗП всеки клиент има право да предяви рекламация на стоката. На рекламация подлежат дефектни стоки или стоки с липси, констатирани в рамките на 30 дни от доставката. Ако продуктът не може да бъде поправен, може да се замени с друг или сумата на купувача да бъде възстановена. Не подлежат на рекламация неправилно използвани и съхранявани бижута. Транспортните разходи за връщане на стоката са за сметка на купувача.

Съхраняване на бижутата:

1. Да не се къпе с тях и влиза във водни басейни

2. Да се пазят от зацапвания като козметични продукти , кал, мазнини от всякакъв произход и др.

3. Съхраняването им в подходящи за бижута опаковки и кутии ще удължи живота им. 

1246